It was just an idea

Wij zijn Eva Maes & Noémie Boone. Onze roots liggen in de rustige Kempen, maar gingen voor onze studies het bruisende leven in Antwerpen opzoeken. Eva studeert psychologie en Noémie rechten. Hiernaast hebben we beiden een grote voorliefde voor design.

In het voorjaar van 2019 begon het bij Eva te kriebelen om een concept uit te denken voor jonge creatievelingen. Ze vroeg Noémie om samen met haar in dit avontuur te stappen. Na een uurtje koffie drinken en veel brainstormen, is het idee ontstaan om een online platform te creëren voor jonge, Belgische meubelontwerpers.

Veel bloed, zweet en tranen later, ontstond ons baby’tje MØBEL. Een online galerij waar jong designgeweld een kans krijgt om zijn producten aan het grote publiek te tonen en verkopen. Met MØBEL willen wij de designers ondersteunen door het marketing en sales-aspect op ons te nemen. Denk aan social media, productfotografie, publicaties, … Zo geven we de designers extra ruimte om zich volledig te kunnen focussen op hun meesterwerken.

Close Cart
Back to top