.Pierre-Emmanuel Vandeputte

 

De Belgische ontwerper Pierre-Emmanuel Vandeputte, geboren in 1991, behaalde zijn masterdiploma industrieel ontwerp aan de ENSAV La Cambre in 2014. Na het afstuderen opende hij zijn ontwerpstudio in het centrum van Brussel.

Sinds het begin van zijn professionele carrière is Pierre-Emmanuel uitgenodigd om jaarlijks te exposeren in steden zoals Kopenhagen, Parijs en Milaan.

Van concept tot productie, Pierre-Emmanuel doordrenkt zijn ontwerpen met een gevoel van surrealisme en respect voor het vakmanschap. Elk stuk heeft een unieke stem en emotionele kracht. Samen spreken ze tot onze meer speelse en nieuwsgierige aard en nodigen ze ons uit om ervaringen te beleven die onbeperkt zijn door dagelijkse verwachtingen.

Zijn werk is raadselachtig en daagt uit wat wij als vanzelfsprekend beschouwen om gewoonten en percepties te veranderen. Zijn ontwerpen staan inderdaad symbool voor een drang om los te komen van het alledaagse, om originaliteit te achtervolgen, terwijl hij binnen het kader van de meest nobele materialen blijft.

Close Cart
Back to top